Bordura Fronton

Bordura FrontonEste un element din tabla plana ce realizeaza inchiderile exterioare de tip perimetral ale acoperisului imbracand structura din lemn.
Sort Streasina

Sort StreasinaEste elementul de tinichigerie case se aseaza sub marginea invelitorii facand legatura cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe invelitoare in jgheab.
Dolia de horn

Dolia de hornDolia pentru horn este elementul de tinichigerie care are rolul de a etansa imbinarea acoperisului cu un horn (cos de fum) ce trece prin acoperis.
Capac de coama

Capac de coamaCapacul este folosit pentru a inchide etans coama rotunda pe capetele acesteia.
Coama Profilata

Coama ProfilataCoama reprezinta elementul de legatura dintre doua ape si este plasat in linie dreapta sau inclinat, unind in partea superiora doua planuri.
Capac de coama

Capac de coamaIn zona situata la intersectia dintre doua ape ale unui acoperis, se dispune dolia, element de tinichigerie cu rol colector. Dolia se monteaza pe sipcile suport.
Pazie sub Fronton

Pazie sub FrontonEste un element decorativ care imbraca partea din lemn ramasa dupa asezarea inchiderilor laterale. Este executat din tabla plana la fel ca celelalte elemente de tinichigerie.
Pazie sub jgheab

Pazie sub jgheabEste un element decorativ care mascheaza streasina din lemn, in acelasi timp oferind protectie acesteia. Se monteaza la capetele grinzilor, in plan vertical, formand un fundal in spatele jgheaburilor.
Glaf perete

Glaf pereteSe foloseste la imbinarea invelitorii cu o suprafata verticala. Aceasta asigura inchiderea acoperisului la peretii sau zidurile care marginesc sarpanta.
Opritor zapada liniar

Opritor zapada liniarOpritoarele liniare de zapadaliniare sunt realizate la un standard ridicat de calitate si sunt proiectate astfel incat sa asigure un raport perfect între cantitatea de zapada care aluneca de pe acoperis si cea care ramane, pentru a evita suprasolicitarea invelitorii.
Opritor zapada Omega

Opritor zapada OmegaOpritorul de zapada are forma literei grecesti (omega). Aceasta se monteaza paralel cu streasina si are rolul de a preveni caderea brusca a zapezii de pe acoperisul imobilului. Datorita faptului ca au o deschidere mai mica ajuta la “ruperea” stratului de zapada prevenind astfel mentinearea unei cantitati mari de zapada pe invelitoare.
Deschide chat
1
Vă putem ajuta?
Buna ziua! Vă pot ajuta?
//]]>