AVANTAJELE SISTEMULUI PLUVIAL Rectangular


Pentru solutiile complete de acoperis din tigla metalica mata structurata, sistemele pluviale rectangulare sunt singurele care ofera un aspect unitar, fara diferente de material sau culoare. Burlanele sunt prevazute cu striatii ornamentale care au rolul de a permite dilatarea sau contractarea materialului la inghet-dezghet, prevenind deteriorarea acestora in timp.

SISTEM COMPLEX: Un acoperis nu poate fi functional, eficient si estetic fara un sistem pluvial complet. Sistemul pluvial pentru acoperis rectangular este complex si este compus din jgheaburi, burlane, elemente de legatura, elemente de sustinere, coturi, colectoare de apa, coltare.

REZISTENTA: Fiecare din elementele sistemului pluvial se imbina perfect, protejand acoperisul si fatada casei in cazul unui volum mare de apa.

DESIGN DIFERIT: Sistemul pluvial rectangular Caretta are un design diferit. Acest design asigura o eficienta deosebita deoarece jgheaburile sunt mult mai rezistente si au o capacitate sporita de colectarea a apei, iar forma rectangulara a coturilor si burlanelor se adapteaza perfect la structura casei. Imbinarile sunt estetice si discrete.

VOLUM UTIL CU 30% MAI MARE: spre deosebire de jgheabul clasic, jgheabul rectangular are un volum util cu 30% mai mare fata de jgheaburile semirotunde. Datorita profilului, chiar si la un debit ridicat, apa nu poate iesi in afara jgheabului, fiind oprita de marginea exteriora curbata inspre panta de scurgere.

GAMA DE CULORI: Sistemul pluvial rectangular este compatibil cu tigla metalica din punctul de vedere al gamei de culori si tipurilor de materiale.

Forma funcţională a acestui sistem, curbura şi suprafaţa sa îi conferă acestuia proprietatea de a nu permite colmatarea şi epunerea de reziduri.

Sistemul de protecţie al componetelor este proiectat să reziste şi în cele mai dure condiţii meteorologice.

Sistemul pluvial semirotund are suprafaţa protejată pe ambele feţe conferindui acestuia rezistenţă sporită.

Deschide chat
1
Vă putem ajuta?
Buna ziua! Vă pot ajuta?
//]]>