Servicii oferite de catre compania noastra.


transportTransport GRATUIT in toata tara pentru un sistem complet de acoperis cu o valoare minima de 3500 RON.

Transportul este gratuit dar pentru o comanda minima de bani, nu livram sub valoarea minima decat daca prin zona dumneavoastra mai exista un transport sau destinatia este apreciabil de mica fata de depozitul nostru. Ca sa ne facem intelesi nu o sa livram 5 coli de tabla la 200 de KM distanta gratuit.

48_oreLivrare din stoc maxim 48 de ore.

Detinem suficient stoc de tigla metalica pe toata paleta de culori astfel ca putem livra tigla metalica la dumeavoastra chiar si in 24 de ore. Totusi exista posibilitatea ca in sezon sa nu facem fata livrarilor, dat fiind faptul ca livram in toata tara si atunci putem intarzia pana la 48 de ore de la confirmarea clara a comenzii dumneavoastra.

rulersMasuratoare Gratuita si exacta efectuata de catre expertii nostri, oferta corecta fara surplus de materiale.

Pentru zonele pe care le acoperim cu agenti de vanzari sau ingineri de vanzari, va garantam o masuratoare corect di punct de vedere tehnic, astfel ca oferta pentru acoperisul dumneavoastra sa fie completa, ba mai mult de atat sa nu contina materiale in surplus. Sistemul pluvial se poate livra la dimensiuni variabile din 0.5 in 0,5 metri (1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6). lungimea jgheaburilor sau a burlanelor (ulucelor) este in functie de lungimea masinei cu care se livreaza marfa. pentru masinile acoperite lungimea este de maxim 4 metri, pentru cele descoperite lungimea jgheabului poate ajunge pana la 6 metri. Avatajul acesta este ca veti achizitiona mai putine elemente de imbinare pentru uluc.

notebookGarantarea pretului pe o perioada de 30 de zile de la primirea ofertei.

Ne permitem sa garantam pretul oferit pe oferta pentr o perioada de minim 30 de zile. Este de stiut ca in peroadele de vara toamna pretul materialelor de constructie cresc datorita cererii prea mari si a unei oferte de pe piata mai mici. Datorita acestui fenomen, noi achizitionam suficienta materie prima inca din sezonul rece, reusind astfel sa mentinem pretul pe aproape toata perioada vara-toamna, de aceea odata ce dam o oferta de pret o si garantam pe o perioada de minim 30 de zile.

 faraavans

Plata se face la livrarea acoperisului, fara avans.

Plata materialelor pentru acoperis poate fi facuta la dumneavoastra acasa imediat dupa primirea si consemnarea de primirea a cesteia. Veti primi bonul fiscal (factura fiscala) si certificatul de garantie pentru materialele primite.

engineer_helmet
Montaj profesional cu echipe specializate ce pot realiza invelitori pentru acoperis dintre cele mai complexe (turle de biserica, acoperise hegacon sau chiar si sferice).

Avem echipe de montaj si colaboram cu echipe agreate si instruite de catre specialisi nostri in montarea acoperisurilor, astfel reusind sa finalizam constructii dintre cele mai complexe acoperisuri monahale , si toate acestea la preturi accesibile si cu garantie de executie conforma cu proiectele casei dumneavoastra. Pretul pe metru patrat de tigla metalica montata variaza in functie de complexitatea acoperisului variind intre 10 si 15 ron /mp

Deschide chat
1
Vă putem ajuta?
Buna ziua! Vă pot ajuta?
//]]>